BELEDİYEMİZ

Geçici Hayvan Rehabilitasyon Merkezi

Selçuk’ta yaşayan sokak hayvanlarına yaralanma, araç çarpması, düşme, kanama, zehirlenme gibi vakalarda hızlı bir şekilde müdahale edilmesine olanak sağlayacak Hayvan Ambulansı hizmeti verilmektedir. SELBİM hattı üzerinden talepte bulunan vatandaşlarımızın talebi en kısa sürede yerine getirilerek hayvanlar Veteriner Hekim kontrolü için kliniğe sevk edilmektedir. Barınaktaki hayvanların sahiplendirilmesini teşvik etmek amacıyla sosyal medya hesapları üzerinden (www.instagram.com/selcukbelediyesihayvanbakimevi, www.facebook.com/selcukbelediyesihayvanbakimevi ) can dostlarımızın paylaşımları yapılmaktadır.

İletişim Bİlgileri

• Telefon
  • Adres
    Pamucak Mevkii Selçuk Belediyesi Geçici Hayvan Rehabilitasyon Merkezi 35920 Selçuk/İzmir